F.A.Q.

Sí, les podràs comprar, tot i que les entrades professionals són nominatives, per tant la pròpia plataforma et demanarà les dades de cada un dels assistents.

Abonament general i entrades generals: Són accessos per als dies 28 i 29 de setembre i estan dirigits a aficionats, famílies i professionals que no busquen participar a l'àrea de negoci ni accedir durant el dia professional (27 de setembre).

Abonament professional i entrades professionals: Són els accessos que inclouen el dia professional (27 de setembre) i poden incloure la resta de dies.

Abonament d'estudiant: Un accés amb cost reduït que permet l'accés a estudiants de la indústria dels videojocs durant els tres dies de la fira.

El videojoc anti-crisi és una iniciativa de SelectaPlay i IndieDevDay per facilitar l'accés a videojocs en format físic de producció nacional. Per un preu proper als 5 €, obtens un joc d'entre els tres disponibles (Ziggurat PS5, Mail Mole NSW i Aeterna Noctis PS5) que tindran una quantitat limitada d'existències (Mai et quedaràs sense el teu joc).

Totes les entrades plus inclouen l'accés a MeetToMatch. Aquest accés permet l'ús de la plataforma B2B MeetToMatch, dedicada a contactar amb professionals, estudis i editors per sol·licitar reunions de negoci a l'espai B2B.

Tots els productes de marxandatge es compren des de la botiga de la web i s'obtenen físicament dins del recinte. Al taulell de recepció és on podràs recollir els teus productes.

No necessites cap entrada per accedir a la fira d'ocupació, i les entrades amb accés a MeetToMatch no tenen res a veure amb la fira d'ocupació.
La fira d'ocupació tindrà un accés independent i et podràs registrar des del nostre web quan s'obrin les places.

Des d'IndieDevDay no organitzem els side events al voltant de la fira, però sí que els promocionarem a les nostres xarxes socials.
Cap entrada de l'esdeveniment inclou la participació en altres esdeveniments.

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

Els menors de 8 anys poden accedir gratuïtament acompanyats d'un adult.